Bemutatkozás

Bemutatkozás

Néhány szó rólunk

Az energetika forradalmi megújulásának napjait éljük, hasonló a számítástechnika és a kommunikáció közelmúltbeli gyors fejlődéséhez. Az elektrifikáció, az elektro mobilitás terjedése, a környezettudatosság, az energia drágulása mind a villamosenergia felhasználás átalakulását eredményezik. A villamosenergia termelés és elosztás decentralizációja, az új fogalmak és szereplők megjelenése, mint a rugalmassági piacok, energia közösségek, aggregátorok egyben új feladatokat és lehetőségeket, ugyanakkor problémákat is eredményeznek. Közel 30 éve a Vertesz Elektronika Kft. az energetikai méréstechnika, digitalizáció és automatizálás meghatározó szereplőjeként, az energia menedzsment rendszerek bevezetésének egyik úttörőjeként biztos alapokkal rendelkezünk az új kihívások kezeléséhez.

Elégedett ügyfél
0 +
Év tapasztalat
0 +
Milliós éves forgalom
0 +

Az energiahatékonyság napjainkra a klímaváltozás elleni küzdelem egyik legfontosabb eszközévé vált. Valamennyi munkatársunk azon dolgozik, hogy csökkentsük a károsanyag-kibocsátást, energiát takarítsunk meg, valamint fokozzuk a környezettudatosságot.

Az energiaárak növekedésével egyre nagyobb nyomás nehezedik a cégekre. Az energiahatékonyság elősegíti a versenyképesség növekedését, ezért az általunk javasolt komplex megoldási csomag rendkívül hasznos a vállalkozások számára. Az energiahatékonysági projekteknek ott van a legnagyobb kockázata, ha nem tudjuk számszerűsíteni a felhasznált energiát. Ezért van szükség energiagazdálkodásra. Az energiagazdálkodás az energiafogyasztás ellenőrzésére és optimalizálásra szolgál. Egy jó rendszer új utat tud mutatni a lehetséges megtakarításokhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy tudunk rendszerben gondolkodni!

Amennyiben komplex, hatékony megoldást szeretne a problémák kezelésére, úgy válasszon minket! Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a megújuló energia termelés, energia tárolás, méréstechnika, energia menedzsment, elektromos járművek töltése, energetikai automatizálás és SCADA rendszerek területén.

Tegyünk közösen a fenntartható jövőért!

Együttműködő partnereink

ISO tanúsítványok megszerzése

A magas minőségi szintű szolgáltatás nyújtás és termék előállítás iránti elkötelezettségünk megerősítésének érdekében kitűzött célunk volt az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, valamint az ISO/IEC 27001:2023 tanúsítványok megszerzése. A tanúsítási folyamat 2023. október 5-én sikerrel zárult! A tanúsítás megszerzésében segítségünkre volt a Marton Szakértő Iroda Kft.!