Energetikai automatizálás

Vertesz energetika

Optimalizálni szeretné az energiafelhasználását? Kontrollálhatóvá tenné a gyártási folyamatokat? Csökkentené cége költségeit?

Az ipari automatizálási feladatok során automatizálási mérnökeink és technikusaink teljes körű segítséget nyújtanak a tervezéstől a megvalósításig.

Ipari automatizálás felsőfokon

Az ipari automatizálás az iparban használatos vezérlőrendszerek, valamint információs technológiák alkalmazása az ipari munkafolyamatok emberi munkamennyiségének, illetve emberi beavatkozás szükségességének csökkentése érdekében.

Miért ajánljuk a PASS SCADA rendszert?

A PASS egy általunk kifejlesztett, sokoldalú, a legmodernebb technológiákra épülő több mint SCADA rendszer, mely teljes terjedelmében saját fejlesztésen alapul. Felépítésében megtartja az irányítástechnika alapelveit, de több ponton szakít a hagyományokkal. Felhasználható az ipari –, épület automatizálás, az üzemfelügyelet, a gépfelügyelet, az energiamenedzsment és a mérésadatgyűjtés szegmensekben is.

A PASS komplex energetikai rendszer meglévő energetikai rendszerek összefogására, felügyeletére is használható. EMS modulja lehetővé teszi a fogyasztások egyedi kontrollját, elemzését, riportálását. A PASS automatikai rendszer segítségével a gyártási folyamatok bármilyen ipari területen egységesen kontrollálhatóvá vállnak, így a gyártás energiafelhasználása az optimális keretek között marad. Ez azonnali beavatkozást és finomhangolást tesz lehetővé, akár megosztva is, tehát az egyes szakágak vezetői egyéni beállítások segítségével képesek tökéletesíteni a felügyeletük alá tartozó folyamatokat, illetve a vállalatirányítás részére is gyorsan, egyszerűen elérhetők az eredménykimutatások.

Amiben számíthat ránk

Cégünk tevékenysége:

Ipari automatizálás tervezés
Folyamat tervezés
PLC rendszerek kialakítása és programozása
SCADA rendszerek rendszerintegrációja

Válasszon minket és a PASS SCADA-t, mert:

A PASS SCADA megoldásokat kínál a(z)

Ipari automatizálásban

A 21. század követelményeinek megfelelve az új telepítésű és a régi gépek hatékonyság mérése is megoldható. A PASS minden on-line működési adatot összegyűjt és hozzákapcsolja a kezelő által bevitt információt, amiből komplett jelentést készít a cégvezetés számára.

Üzemfelügyeletben

Ilyen rendszereszközökkel akár teljes gyártósorok üzemeltethetőek távolról, az esetleges eltérésekről vagy meghibásodásról azonnal jelez a rendszer. A PASS egyaránt alkalmas üzemek, gyártósorok, folyamatos technológiák valamint komplex ipari létesítmények automatizált felügyeletére.

Épületautomatikában

A PASS alkalmas magánházak, irodaházak, ipari létesítmények automatizálási feladatainak ellátására. Ethernet hálózat használatával PLC vagy Remote I/O szigetekre osztott vezérlést is felügyel. A korlátlan kliens lehetővé teszi az adott épületből vagy azon túlmenően, külső számítógépről, táblagépről, mobiltelefonról történő hozzáférést.

Energiamenedzsmentben

A PASS komplex energetikai rendszerként vagy meglévő energetikai rendszerek összefogására, felügyeletére is használható. EMS modulja lehetővé teszi a fogyasztások egyedi kontrollját, elemzését, riportozását.

Gépfelügyeletben

A PASS gépfelügyelet megoldás lehetővé teszi, hogy a különböző termelő berendezések által előállított termelési jellemzőket tartalmazó mérési adatok egy alkalmazás által kerüljenek összegyűjtésre. Az adatok közös SQL adatbázisban kerülnek tárolásra és kiértékelésre. Az adatokból a feldolgozás után személyre szabott statisztika, megjelenítés, táblázat vagy jelentés készül.

Mérésadatgyűjtésben

A folyamatos mérésadatgyűjtés segítségével nem kell becslésekre hagyatkozni vagy kiragadott időpontokban vett minták alapján döntéseket hozni. A mérés megszakítás nélkül történik, így a költséghatékonyság vagy termelékenység megítélésében is megbízható, komplex rálátást biztosít. Az adatgyűjtési időszak nyomtatható kép, pdf vagy táblázat formátumban is. Így az egyes időszakok összehasonlíthatók, az adatok fényében történő döntések helyessége objektíven ellenőrizhető, igazolható.

Termékek

A VERTESZ által forgalmazott terméklista

Tekintse meg termékeinket.

Alkalmazás

A PASS SCADA rendszer felhasználási területei:

Mezőgazdaság
Áramszolgáltatók
Tejüzemek
Olaj- és gázkitermelés felügyelet
Gyártóüzemek

Video

A PASS SCADA működése

Tekintse meg a PASS SCADA rendszert működés közben.

Akik már a PASS SCADA-t választották:

Éljen a lehetőséggel!

Az energetikai automatizálással kapcsolatos további információkért keressen minket bizalommal!
Telefonszám:

+36 20 519 9909

Maradjunk kapcsolatban!

Csapatunk készséggel válaszol minden kérdésére.