Energetikai szakreferens szolgáltatás

Vertesz energetika

Energetikai szakreferens alkalmazása az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény alapján

Az energetikai szakreferens igénybevételére az Ehat tv. 1. § 16. pontja szerinti gazdálkodó szervezet köteles, amelynek a tárgyévet megelőző 3 évben az éves végsőenergia-felhasználásának átlaga meghaladja a

400 000 kWh villamos energiát
100 000 m3 földgázt
3 400 GJ hőmennyiséget.

Mit nyer a cége energetikai szakreferens alkalmazásával?

Meggyőződésünk szerint az energetikai szakreferens alkalmazása kitűnő lehetőség egy cég számára, hogy külső szakértő szemüvegén keresztül folyamatosan betekintést nyerjen a cég energetikai állapotába. Ezért – a törvényi megfelelőségen túl – arra törekszünk, hogy egyedi igényeikhez maximálisan igazodva minél jobban támogassuk az Ön cégét az energetika területén.

Vertesz energetika

Az energetikai szakreferens feladata

Kérje árajánlatunkat!
Kérje cégére szabott árajánlatunkat az energetika szakreferens szolgáltatásainkra!

Ki lehet energetikai szakreferens?

Megbízott energetikai szakreferens gazdálkodó szervezettől munkajogilag és társasági jogilag független természetes személy vagy gazdálkodó szervezet lehet. Természetes személy esetén kitétel, hogy rendelkezzen a jogszabályban meghatározott szakirányú végzettséggel és legalább 3 év, energetikai területen szerzett mérnöki szakmai gyakorlattal. Az energetikai szakreferens alkalmazásának és feladatainak követelményeit az alábbi jogszabályok határozzák meg:
évi LVII. törvény az energiahatékonyságról; 122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról.

Válasszon minket, ha fontos Önnek a(z)

Szakértelem

Professzionális szakmai támogatást nyújtunk az üzemeltetési folyamatok energetikai javítására, és javaslatot teszünk a fejlesztési lehetőségekre is.

Minőség

Szakértő elemzés készül cége energiafogyasztásáról, annak változásairól, valamint az energiamegtakarítási lehetőségekről.

Tapasztalat

Szakembereink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Együttműködés

Keressük meg közösen az Önnek megfelelő energiahatékonysági megoldásokat!

Éljen a lehetőséggel!

Kérje cégére szabott árajánlatunkat az energetika szakreferens szolgáltatásainkra!
Telefonszám:

+36 20 536 4256

Kérje árajánlatunkat!

Csapatunk készséggel válaszol minden kérdésére.